Facebook


Linkedin


Instagram


Aanbod

Wat vind je nu écht belangrijk in het leven?

Drive to Life biedt cursussen en training met (zelf) empathie als basis voor een nieuw perspectief op jezelf en de ander. Wil jij graag leren om radicaal te zorgen voor jouw mooie gevoelens en behoeftes? En dat langlopende conflict eindelijk eens oplossen? Verlang je er wel eens naar om niet meer bang te hoeven zijn om eerlijk te vertellen wat er in je leeft? Wil je ervaren hoe kwetsbaarheid je grootste levenskracht kan worden? Hoe zou je je dan voelen?

De Basiscursus Geweldloze Communicatie

Zoek je verdieping in jezelf of in de relatie met een ander? Wil je meer balans in je leven en werk? Wil je conflicten oplossen of verhelderen? Volg dan de 8-wekelijkse Basiscursus Geweldloze Communicatie en maak kennis met de vier GC-basisstappen in de Taal van het Hart. Doe je mee?


Meer

De Verdiepingscursus Geweldloze Communicatie

Heb je De Basiscursus GC al gevolgd en heb je de smaak te pakken? Wil je oefenen om GC verder te integreren in jouw dagelijks leven en werk? Zoek je een empathie-buddy om wekelijks mee te oefenen? Schrijf je dan nu in!


Meer


Compassie4Kids

Zoek je een manier om meer samenwerking en compassie te brengen in het gezin of in de klas? Wil je echt weten wat er in het kind levend is achter de ‘nee’? Doe dan mee! In deze cursus staat de dagelijkse praktijk in het werken en leven met kinderen centraal. Maak kennis met talloze mogelijkheden om nieuwe verbindingen te creëren. Ervaar direct resultaat!


Meer

Online Geweldloze Communicatie Cursus

Wil je in jouw eigen tijd, vanuit huis of werk over Geweldloze Communicatie leren? Wil je een conflict oplossen of juist voorkomen en beter leren opkomen voor jezelf in relatie tot een ander? Wil je jouw compassie-volle natuur ontdekken met Geweldloze Communicatie?

Met het praktische 4 stappen-model van Geweldloze Communicatie krijg je grip op conflicten, leer je je mooie behoeftes vervullen en verdiep je de relatie met de ander. Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die wil proeven van een bijzondere levensfilosofie en wat dit voor het dagelijkse leven en werk kan betekenen. 


Meer

Aanbod


Facebook


Linkedin


Instagram


Youtube

Agenda

Wanneer je wilt
Online Geweldloze Communicatie training 

1 op 1 Empathie Sessies/ One to One Empathie Sessions 

Juni t/m augustus 2019
Vakantie

September t/m december 2019
De Basiscursus Geweldloze Communicatie 

Nonviolent Communication in Six Sessions, in Amsterdam, every other Tuesday from 10 September onwards. Language: English. (FULLY BOOKED)

Data 2019 op aanvraag
De Verdiepingscursus Geweldloze Communicatie

Data 2019 op aanvraag
Compassie4Kids: Geweldloze Communicatie voor Ouders & Verzorgers, Juffen & Meesters, Docenten & Begeleiders van Kinderen en Tieners

Gratis Online Training

Schrijf je hier in voor de Gratis Online Training ‘Easy Empathie’ + Toolkit en ontvang snel de eerstvolgende startdatum en tijd.


Ja, dat wil ik!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Copyright 2018 © Drive to Life Coaching – Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie

Yves Montandstraat 39 | Lent | Nijmegen | 6663 MD | Nederland | T. +31 6 430 332 21 | E. vragen@drivetolife.nl | Bank NL46TRIO0212478389


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland-licentie