Wensen worden waar

Wow, sinds ik mijn mooie behoeftes op een voetstuk zet, met de spotlight erop, regelmatig afstoffend, komen mijn wensen langzaam uit. Samen met mijn gezin heb ik een groot huis gevonden, met natuur omgeven, en leuke school voor ons ventje in de buurt. En ook komen er nieuwe klanten naar me toe! Dat alles door te luisteren naar mijn behoefte aan: RUST. Van de Amsterdamse binnenstad naar het landelijke leven erbuiten. Ik geniet hier zo van! En ik ben trots op mezelf. Welke wensen zijn bij jou uitgekomen de laatste tijd? Waar ben jij trots op?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.