Duizend momenten

Oefenen met NVC, de 4 stappen van geweldloos communiceren, is een oefening in bewustwording van je eigen mooie behoeftes. Hoe veel momenten op een dag zijn er waarop het mij van pas komt? Thuis, in de supermarkt, op het werk, op de peuterspeelzaal, een koffie afspraak met een vriendin, tijdens het uitlaten van de hond, uitje met oma’s en opa’s, noem maar op! Het komt altijd van pas: hoe blijf ik bij mezelf en in verbinding met de ander? Hoe blijf ik de ander betrekken en tegelijk supertrouw aan mezelf? De kunst van communicatie ? is voor iedereen ‘te doen’! In januari organiseer ik weer een basis cursus geweldloos communiceren, op donderdagen, in Nijmegen. Doe je mee? (Laat geld geen leidraad zijn, mail me op vragen@drivetolife.nl)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.