Oefenen met NVC, de 4 stappen van geweldloos communiceren, is een oefening in bewustwording van je eigen mooie behoeftes. Hoe veel momenten op een dag zijn er waarop het mij van pas komt? Thuis, in de supermarkt, op het werk, op de peuterspeelzaal, een koffie afspraak met een vriendin, tijdens het uitlaten van de hond, uitje met oma’s en opa’s, noem maar op! Het komt altijd van pas: hoe blijf ik bij mezelf en in verbinding met de ander? Hoe blijf ik de ander betrekken en tegelijk supertrouw aan mezelf? De kunst van communicatie ? is voor iedereen ‘te doen’! In januari organiseer ik weer een basis cursus geweldloos communiceren, op donderdagen, in Nijmegen. Doe je mee? (Laat geld geen leidraad zijn, mail me op vragen@drivetolife.nl)

Art historian who discovered the art of connection. Teacher of non-violent communication.

Geef een reactie