Locatie cursus Nijmegen

Vanochtend een fijne cursus locatie gevonden in het voorzieningenhart De Ster in Lent, Nijmegen. Hier kan ik met een man of tien terecht voor een nieuwe training geweldloos en verbindend communiceren. Superveel zin in! Reserveer snel een plek want het leeft enorm. Uit ervaring kan ik je zeggen: het is echt heerlijk om skills te ontwikkelen om achter het stuur van je eigen leven te gaan zitten! ?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.