How toos

Veel van de vragen die ik zelf had tijdens het grootste deel van mijn leven was: hoe ga ik om met… boze mensen, oordelende mensen, mensen die mij vergelijken met een ander, mensen die mij zeggen wat ik moet doen…En nu leer ik met eenvoudige tools anderen hoe je bij jezelf blijft, wat de ander ook zegt of doet. Hoe je de onmogelijkheid in iemand als een mogelijkheid kunt leren zien, een contact vol potentie. Mooiste werk wat er is ? (en ja, het houdt mij scherp 😉

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.