21st century life skills

Was het voor jou ook zo leerzaam de afgelopen kerst? Of ging het juist stroef? Hoe bleef je bij jezelf in gezelschap met anderen? Of raakte je jezelf kwijt? Hoe maakte je jezelf duidelijk? En hoe bleef je assertief zonder jezelf terug te trekken of agressief te worden? Vroeg je door wanneer je de ander beter wilde begrijpen?

Samenzijn, op het werk of privé, het gaat niet altijd even makkelijk. Oefen mee voor impact-volle communicatie skills waarbij je leert communiceren met begrip voor de ander en tegelijkertijd trouw blijft aan jezelf. In 2018 staan er zowat het hele jaar 8-weekse basiscursussen gepland op dinsdag- en donderdagavonden in Lent bij Nijmegen.

Wil je meer weten? Mail Renske op vragen@drivetolife.nl of kijk op www.drivetolife.nl.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.