Was het voor jou ook zo leerzaam de afgelopen kerst? Of ging het juist stroef? Hoe bleef je bij jezelf in gezelschap met anderen? Of raakte je jezelf kwijt? Hoe maakte je jezelf duidelijk? En hoe bleef je assertief zonder jezelf terug te trekken of agressief te worden? Vroeg je door wanneer je de ander beter wilde begrijpen?

Samenzijn, op het werk of privé, het gaat niet altijd even makkelijk. Oefen mee voor impact-volle communicatie skills waarbij je leert communiceren met begrip voor de ander en tegelijkertijd trouw blijft aan jezelf. In 2018 staan er zowat het hele jaar 8-weekse basiscursussen gepland op dinsdag- en donderdagavonden in Lent bij Nijmegen.

Wil je meer weten? Mail Renske op vragen@drivetolife.nl of kijk op www.drivetolife.nl.

Art historian who discovered the art of connection. Teacher of non-violent communication.

Geef een reactie