Startdata trainingen 2018

Op 20 maart geef ik de volgende 8-weekse training in geweldloos communiceren in het eco-dorp het Eikpunt in Nijmegen-Lent. Vandaag zijn er nog 4 plekken over, het loopt snel vol en er kunnen max. 10 prs meedoen. Wil je je inschrijven? Dat kan via Vragen@drivetolife.nl.

Of kijk even onder verschillende start DATA 2018 :).

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.