Hang ‘m op!

Ik vergeet nooit meer hoe verbaasd ik me voelde. Er zijn wel honderd mooie woorden om te beschrijven wat echt super belangrijk voor me is. Een paar jaar geleden nog gebruikte ik die maar weinig. Nu geeft het me onder meer focus, zorg, aandacht en creativiteit om te beschrijven wat er echt in mij leeft en hoe ik het leven wil leiden dat ik heel graag wil.

Wil je ook een hulpje in je emotionele huishouding? Schrijf je in op mijn mailinglist (vragen@drivetolife.nl) en ontvang een gratis download met de ‘Gevoelens & Behoefte’ kaart (tweezijdig).

Ps. Bij ons thuis en in mijn kantoor hangt dit lijstje. Deelnemers van training en coaching trajecten krijgen dit ook mee. Zo kun je dagelijks checken of je leeft en werkt volgens je mooie behoeftes en wensen.

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.