Ik vergeet nooit meer hoe verbaasd ik me voelde. Er zijn wel honderd mooie woorden om te beschrijven wat echt super belangrijk voor me is. Een paar jaar geleden nog gebruikte ik die maar weinig. Nu geeft het me onder meer focus, zorg, aandacht en creativiteit om te beschrijven wat er echt in mij leeft en hoe ik het leven wil leiden dat ik heel graag wil.

Wil je ook een hulpje in je emotionele huishouding? Schrijf je in op mijn mailinglist (vragen@drivetolife.nl) en ontvang een gratis download met de ‘Gevoelens & Behoefte’ kaart (tweezijdig).

Ps. Bij ons thuis en in mijn kantoor hangt dit lijstje. Deelnemers van training en coaching trajecten krijgen dit ook mee. Zo kun je dagelijks checken of je leeft en werkt volgens je mooie behoeftes en wensen.

Art historian who discovered the art of connection. Teacher of non-violent communication.

Geef een reactie