Surfen op Emoties!

Geweldloze Communicatie training speciaal voor ouders en verzorgers

De zomervakantie komt eraan!
De tijd waarin we veel met onze kinderen samenzijn.

Wil je alvast vreedzame tools aangereikt krijgen om conflicten op te lossen of te voorkomen? Wil je je kind iets onvergetelijks leren?

Doe mee en leer surfen op gevoel en emoties!

Met Geweldloze Communicatie (GC) leer je surfen op levenskracht. Je leert zien wat de belangrijke behoeftes zijn achter elk mogelijke expressie van jezelf en je kind. En hoe leuk het is om deze te vervullen! Via GC ontwikkel je kennis, inzicht en gemak in de omgang met elkaar. Je leert om zowel op je eigen gevoel als dat van je kind te vertrouwen.

Het leren surfen op emoties is een krachtig, ontwapenend en doeltreffend middel tot gezelligheid :).

GC richt zich op twee vragen: Wat leeft er in ons? En hoe kunnen we het leven leiden dat we het liefst willen? Grondlegger Marshall Rosenberg ontwikkelde deze simpele maar ingrijpende techniek om mensen op allerlei niveaus in de samenleving te helpen vreedzaam samen te leven en te werken.

Trainer Renske Janssen, voorheen kunsthistoricus en curator: ‘GC is een vorm van sociale innovatie en transformatie. Deelnemers ervaren dat zij zelf de maatschappij zijn en direct grote invloed hebben op hun eigen leefomgeving. Kinderen leren 1-op-1 van ons. Super-belangrijk dus dat wij bewust communiceren!’

***
Wat ga je leren?

De vier stappen van Geweldloos Communiceren en Empathie. De taal van de jakhals (geweld) en de giraf (hart). Hoe zonder oordeel te luisteren naar een (stil of luid) kind. Hoe helderheid te creëren, wat de ander ook zegt of doet. Hoe radicaal op te komen voor gevoelens en behoeftes. Hoe een duidelijk verzoek te doen, zonder eis te stellen, om ons en hun leven te verrijken!

Kortom: proef de kunst van de (soms stille) dialoog 

Algemeen: 8-weekse training verbindend communiceren met kinderen
Startdatum: Dinsdag 22 mei t/m 10 juli
Tijd: 19.00 uur tot 22 uur, inloop vanaf 18.45 uur
Deelnemen: Minimaal 10 – maximaal 18 personen
Locatie: Eikpunt, Duitslandstraat 4, 6663 LE Lent (Nijmegen)
Vergoeding: 195-295 euro (naar inkomen en keuze)
Aanmelden: vragen@drivetolife.nl, wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen

Kijk voor meer informatie op:
www.drivetolife.nl of bel met Renske op 06-43033221

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.