Empathie kun je leren, toch?

New training/ nieuwe training! 8-weekly/ 8-wekelijks. Start 30 Aug in English/ 4 Sept in Dutch. How too’ / Hoe te…with Nonviolent Communication/ Location: easy to reach in Nijmegen/ Subscribe: vragen@drivetolife.nl #empathy #empathy #nonviolentcommunication #peace #mediation #communicatietraining #nijmegen #geweldlozecommunicatie #basiscursus #burnout #stress #coaching

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.