Duurzaam blij

Een mooie reflectie van een van de cursisten afgelopen lente die ik mag gebruiken voor mijn marketing. Ik weet nog dat ik zelf ook zulke gevoelens van opluchting ervoer toen ik net begon met het volgen van trainingen. Eenmaal ontdekt heb ik de smaak te pakken 🙂 en geniet ik weer van mezelf, mijn werk en van de mensen om mij heen ❤️?#geweldlozecommunicatie #empathie #compassie #volleven #genietvanjedag #duurzaamheid

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.