Tip #1 Mustread/ Lezen! Voor ouders en verzorgers. Dit boek las ik als zwangere mama en ik heb er zoveel aan gehad. Het leerde mij dat wanneer ik investeer met tijd, aandacht en liefde, niet alleen ikzelf duurzaam bezig ben maar ik ook bijdraag aan het innerlijke geluk van een ander en de samenleving als geheel. En nog steeds staat het boek centraal in mijn bureau. Ik deel deze kennis in mijn training: Geweldloze Communicatie met Kinderen, groot en klein ❤️. Start op 5 sept! #geweldlooscommuniceren #whylovematters #nvccoaching #empathie #heartfulness #braindevelopment #kindertijd #suegerhardt #waaromliefdebelangrijkis #opvang #compassietraining #heeljezelf #liefde #babies #dreumes #kleuter #kinderdagverblijf

Art historian who discovered the art of connection. Teacher of non-violent communication.

Geef een reactie