Tip#1 Mustread! Voor (aanstaande) ouders en verzorgers van onze kwetsbare toekomst

Tip #1 Mustread/ Lezen! Voor ouders en verzorgers. Dit boek las ik als zwangere mama en ik heb er zoveel aan gehad. Het leerde mij dat wanneer ik investeer met tijd, aandacht en liefde, niet alleen ikzelf duurzaam bezig ben maar ik ook bijdraag aan het innerlijke geluk van een ander en de samenleving als geheel. En nog steeds staat het boek centraal in mijn bureau. Ik deel deze kennis in mijn training: Geweldloze Communicatie met Kinderen, groot en klein ❤️. Start op 5 sept! #geweldlooscommuniceren #whylovematters #nvccoaching #empathie #heartfulness #braindevelopment #kindertijd #suegerhardt #waaromliefdebelangrijkis #opvang #compassietraining #heeljezelf #liefde #babies #dreumes #kleuter #kinderdagverblijf

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.