Hoe start jij je dag?

Zo de ochtend begonnen, hond loopt ergens om me heen te snuffelen en ik check in, in mezelf, in#verbinding. Ik voel me dan veel relaxter dan wanneer ik dit niet voor mezelf organiseer. Ook heb ik meer #helderheid hoe ik de dag verder inga #natuur #rust #meditatie #zelfzorg #selfcare #awareness #mentalhealthawareness #calm#peaceful

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.