Trainingslocatie op 4 september

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

https://vimeo.com/286126439

Oh jongens het is hier nog zomers mooi. Op 4 sept. Start de basiscursus Geweldloze Communicatie vanuit De Dorpsschuur in Lent bij Nijmegen, een monumentje uit 1875, met binnenin een sfeervolle trainingsruimte. Er zijn nog wat plekjes voor wie mee wilt doen! ?

#Lent #Nijmegen #De Dorpsschuur #Waterschap Rivierenland #geweldlozecommunicatie #training #coaching #bedrijfstrainingen #bemiddeling #conflicthantering #huiselijkgeweld #ouderenkind #liefde #geweldloos #persoonlijkegroei #socialeinnovatie #creativiteit #universelebehoeftes #gevoelens #gedachten #natuurlandschap

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Trainer en Coach op het gebied van Verbindende Communicatie tussen de Zorgprofessional en Client.

Geef een reactie