Trainingslocatie op 4 september

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

https://vimeo.com/286126439

Oh jongens het is hier nog zomers mooi. Op 4 sept. Start de basiscursus Geweldloze Communicatie vanuit De Dorpsschuur in Lent bij Nijmegen, een monumentje uit 1875, met binnenin een sfeervolle trainingsruimte. Er zijn nog wat plekjes voor wie mee wilt doen! ?

#Lent #Nijmegen #De Dorpsschuur #Waterschap Rivierenland #geweldlozecommunicatie #training #coaching #bedrijfstrainingen #bemiddeling #conflicthantering #huiselijkgeweld #ouderenkind #liefde #geweldloos #persoonlijkegroei #socialeinnovatie #creativiteit #universelebehoeftes #gevoelens #gedachten #natuurlandschap

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.