Lieve lezer,


Het is alweer bijna Lente! Dat stemt me superblij omdat ik hou van alles wat groeit, bloeit en de ruimte inneemt om te leven.

Waar word jij blij van?

Doe je alleen wat je leuk vindt of voel je je soms ontevreden en gefrustreerd?
Wat doe je aan dat laatste?

Ik heb talloze opties voor je om verbinding te maken met nieuwe kanten van je belangrijke zelf. Lees even verder, misschien zit er iets voor je bij!

Ondertussen ben ik zelf ook dagelijks in de weer om alle opties te onderzoeken om me blij te voelen bij wat ik doe. Tegelijk wil ik ook de minder prettige gevoelens evenzo goed verwelkomen. Vaak is dat al de eenvoudige truc voor meer plezier en zelfacceptatie :).

Met mijn dagelijkse check-in meditatie lukt dat al heel aardig! Want waarom zou ik nog iets doen waar ik ongelukkig van word? Sorry, maar daar is mijn leven inmiddels te kort en te waardevol voor…

Naast Drive to Life ben ik gestart met een oude passie van mij. Lesgeven aan jonge mensen. Dat doe ik aan de HAN Hogeschool in Nijmegen met Social Design & Communicatie. Hier ben ik blij mee omdat het mijn wens aan werken in een team vervult, de uitwisseling met startende professionals mij inspireert en ook het inkomen lekker en regelmatig is.

Mijn allergrootste drive is dat ik jonge mensen in aanraking kan brengen met de praktische en empathische levensfilosofie van Verbindende Communicatie. Dat had ik toen ook wel gewild!

Trouwens het mooie is dat ik door de financiele balans betaalbare cursussen bij Drive to Life kan blijven aanbieden aan een zo breed mogelijk publiek. Ik geloof dat iedereen recht heeft op betaalbaar of gratis onderwijs. Zeker om het levensplezier te bevorderen. 

Wil jij dat ene langlopende conflict oplossen, jouw gezinsgeluk bevorderen, opnieuw werkplezier te vinden, en zelfzorg te stimuleren als motor van creativiteit?

Het succes van Drive to Life is vooral te danken aan de basiscursus Geweldloze Communicatie. Deze zijn nog steeds en vooral erg in trek!

DUS: 

Heb jij zin in een opfrisser in Geweldloze of Verbindende Communicatie? Of ken je iemand die het leuk vindt?

Meld je dan aan voor 25 februari!
Of stuur dit bericht even door (waarvoor superveel dank!)


Op 5 maart start de 8-wekelijkse cursus voor iedereen die verbaal of non-verbaal gereedschap kan gebruiken in zijn of haar liefdes-, vriendschappelijke- of collegiale relaties. Voor meer info en aanmelden klik op 
deze link.


Voorproefje Nieuwe Coaching vanaf april 2019:

Wanneer je op een duurzame wijze coaching en individuele begeleiding zoekt ben ik jouw back-up bij al je dagelijkse strubbles (troubles + struggles).

Dit jaar heb ik vanaf 5 april drie plekjes vrij waarin ik samen met jou een ontwerp maak om je zowel off- als online te helpen in je liefdesrelatie, dagelijkse bezigheden en/of op je werk. Ben je nieuwsgierig? Dan kun je mij een mail sturen: vragen@drivetolife.nl.

Dat was het weer voor nu. Ik wens je een zonnige en betekenisvolle dag!

Liefs Renske

Agenda

03-12-2018 t/m 04-03-2019
De Online GC-Cursus

21-12-2018 t/m 07-01-2019
Vakantie

05-03-2019 t/m 23-04-2019
De Basiscursus Geweldloze Communicatie

10-01-2019 t/m 28-02-2019
De Verdiepingscursus Geweldloze Communicatie

16-01-2019 t/m 06-03-2019
Compassie4Kids

Gratis Online Training

Schrijf je hier in voor de Gratis Online Training ‘Easy Empathie’ + Toolkit en ontvang snel de eerstvolgende startdatum en tijd.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Copyright 2018 © Drive to Life Coaching – Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie

Yves Montandstraat 39 | Lent | Nijmegen | 6663 MD | Nederland | T. +31 6 430 332 21 | E. vragen@drivetolife.nl | Bank NL46TRIO0212478389


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland-licentie