Zin in een Gratis Webinar?

Gratis Webinar speciaal voor Life-Coaches: Easy Empathie

Doe mee voor het webinar op Jul 06, 2021 at 10:00 AM CEST. Registreren kan nu!

Speciaal voor mensen die andere mensen nog beter willen helpen. Empathie als luister- of meditatie techniek: Een stap-voor-stap communicatiemodel op basis van Marshall B. Rosenberg’s Geweldloze Communicatie. Hoe pas ik het direct toe in mijn werk?

En een onweerstaanbaar aanbod voor de eerste tien aanmelders van de Kennismakingstraining Verbindende Communicatie op 3 september in Utrecht. Tot 6 juli!

Na registratie ontvang je een bevestiging met meer informatie over deelname aan het webinar.

Zin in!

Zonnige groet! Renske
Lid NOBCO, EMCC, NOBTRA en ik ondersteun de Global Code of Ethics ***

Door Drive to Life Coaching - Verbindende Communicatie voor de Zorgprofessional

Ik werk met zorgprofessionals die worstelen met het toepassen van efficiënte zelfzorg en dolgraag de passie voor hun werk willen terugvinden: mensen helpen. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik werk vanuit verbindende communicatietechnieken en daardoor kan ik empathie als techniek inzetten. Daarbij is zelfzorg voor de professional snel mogelijk alsmede het efficiënt mensgericht werken met cliënten en patiënten. Het resultaat: meer energie, tijd en geld over om te genieten van het leven zelf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.