Facebook


Linkedin


Instagram


 

Aanbod

 

Wat vind je nu écht belangrijk in het leven?

Drive to Life biedt cursussen en training met (zelf) empathie als basis voor een nieuw perspectief op jezelf en de ander. Wil jij graag leren om radicaal te zorgen voor jouw mooie gevoelens en behoeftes? En dat langlopende conflict eindelijk eens oplossen? Verlang je er wel eens naar om niet meer bang te hoeven zijn om eerlijk te vertellen wat er in je leeft? Wil je ervaren hoe kwetsbaarheid je grootste levenskracht kan worden? 

Lees dan verder…

De Online Basiscursus Geweldloze Communicatie

Zoek je verdieping in jezelf of in de relatie met een ander? Wil je meer balans in je leven en werk? Wil je conflicten oplossen of verhelderen? Volg dan de 8-weekse Online Basiscursus Geweldloze Communicatie en maak kennis met de vier GC-basisstappen in de Taal van het Hart. Doe je mee?


Meer

Online Compassie4Kids

Zoek je een manier om meer samenwerking en compassie te brengen in het gezin of in de klas? Wil je echt weten wat er in het kind levend is achter de ‘nee’? Doe dan mee! In deze 2-daagse cursus staat de dagelijkse praktijk in het werken en leven met kinderen centraal. Maak kennis met talloze mogelijkheden om nieuwe verbindingen te creëren. Ervaar direct resultaat!


Meer

Solo Online Geweldloze Communicatie Cursus

Wil je in jouw eigen tijd, vanuit huis of werk over Geweldloze Communicatie leren? Liever niet in een groep en wel op jezelf en met de GC-trainer? 

Met het praktische 4 stappen-model van Geweldloze Communicatie krijg je grip op conflicten, leer je je mooie behoeftes vervullen en verdiep je de relatie met de ander. Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die wil proeven van een bijzondere levensfilosofie en wat dit voor het dagelijkse leven en werk kan betekenen. 


Meer

Aanbod


Facebook


Linkedin


Instagram


Youtube

Agenda

Wanneer je wilt
Online Geweldloze Communicatie training 

1 op 1 Empathie Sessies/ One to One Empathie Sessions 

Juli t/m augustus 2020
Vakantie

September t/m december 2020
De Basiscursus Geweldloze Communicatie 

Data 2021 op aanvraag
Online Compassie4Kids: Geweldloze Communicatie voor Ouders & Verzorgers, Juffen & Meesters, Docenten & Begeleiders van Kinderen en Tieners

Gratis Online Om Te Proeven!

Schrijf je hier in voor de Gratis Online Training ‘Easy Empathie’ + Toolkit en ontvang snel de eerstvolgende startdatum en tijd.


Ja, dat wil ik!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Copyright 2018-2020 © Drive to Life Coaching – Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie

Yves Montandstraat 39 | Lent | Nijmegen | 6663 MD | Nederland | T. +31 6 430 332 21 | E. vragen@drivetolife.nl | Bank NL46TRIO021247


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland-licentie