1 op 1 Coaching

All human actions are an attempt to meet needs”

– Marshall B. Rosenberg

Met 1 op 1 coaching werk je doelgericht aan een vervulling van een langgekoesterde wens, het ontmantelen van dwarsliggers, of simpelweg een doel dat je wilt bereiken op het gebied van persoonlijke groei.

En, je bepaalt zelf hoeveel sessies je nodig hebt. Coaching is altijd maatwerk!

De basis voor alle trajecten is Verbindende Communicatie. Een duurzaam communicatiemodel dat ervoor zorgt dat jij de erkenning krijgt voor wat er in je leeft. En dat je zelf gaat formuleren hoe je jouw wensen wilt gaan vervullen. Meestal weten mensen niet dat ze de creatieve kracht in zichzelf hebben om met innovatieve opties te komen om hun eigen situatie te verbeteren.

Door empathisch beluisterd te worden zetten we samen een creatief proces in gang waarbinnen je zelf gaat ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Daarmee zorg ik ervoor dat je ook op de lange termijn profijt kunt hebben van de krachtige effecten van mijn coaching.

Voor deze vorm van begeleiding is het handig om een basiskennis te hebben van het gedachtengoed van Verbindende of Geweldloze Communicatie, maar dat hoeft niet.

Ben je nieuwsgierig? Je kunt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen om te proeven van mijn aanpak.

En, leuk nieuwtje: Tijdens deze zomer heb ik een aantrekkelijke ‘Zomerdeal’!

Wanneer je je aanmeldt voor de updates van Drive to Life Coaching, krijgen de eerste tien aanmelders twee volle coaching sessies cadeau voor maar € 47,- (t.w.v. € 250,-)!

Dit aanbod is geldig tot 22 september. Er zijn dus tien kanshebbers! En heb je beet, dan spreken we live of online sessies af. Dat hangt ervan af waar je je begeeft.

Deze sessies kun je aangrijpen om iets praktisch te bespreken. Of om iets wat complex is te verhelderen. Of de kneepjes van Verbindende Communicatie te oefenen. En ook om simpelweg empathisch beluisterd te worden.

Schrijf je hier in voor updates en om kans te maken op twee volle coaching sessies voor €47,-!

Of schrijf je hier in voor een vrijblijvende kennismaking!