1 op 1 sessies

All human actions are an attempt to meet needs”

– Marshall B. Rosenberg

Met 1 op 1 begeleiding werk je doelgericht aan een vervulling van een langgekoesterde wens, het ontmantelen van dwarsliggers, of aan een doel dat je wilt bereiken op het gebied van persoonlijke groei.

En, je bepaalt zelf hoeveel sessies je nodig hebt. Deze vorm van begeleiding vraagt om maatwerk.

De basis voor alle trajecten is Geweldloze & Verbindende Communicatie. Een duurzaam communicatiemodel dat ervoor zorgt dat je de erkenning krijgt voor wat er in je leeft. En dat je zelf gaat formuleren hoe je jouw wensen wilt gaan vervullen. Wij mensen hebben allemaal de creatieve kracht in onszelf om met innovatieve opties te komen om de eigen situatie prettiger te maken waar nodig.

Door empathisch beluisterd te worden wordt tijdens de begeleiding een creatief proces in gang gezet waarbinnen je zelf gaat ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Het is de bedoeling dat je ook op de lange termijn profijt kunt hebben van de krachtige effecten van de begeleiding op basis van empathisch luisteren.

Voor deze vorm van begeleiding is het handig om wat basiskennis te hebben van het gedachtengoed van Marshall B. Rosenberg’s communicatiemodel, maar dat hoeft niet.

Ben je nieuwsgierig? De mogelijkheid bestaat om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen om te proeven van mijn aanpak.

Schrijf je hier in voor een vrijblijvende kennismaking!