In 7 Simpele Stappen naar de Magische Mind-set van Empathie

Veel zorgverleners denken dat empathie veel tijd kost. Herken jij dat ook?

Tegelijkertijd weten ze dat empathie wel de basis is voor een goed contact met de cliënt of patiënt.

Goed nieuws, het hoeft helemaal niet lang te duren. Ik help je in 7 stappen vast op weg met de juiste mindset die nodig is om mensen echt goed te kunnen helpen. En dat zonder dat het ten koste gaat van jouw tijd en energie.

Daarom heb ik speciaal wanneer je graag wilt bijdragen aan meer helderheid, begrip en vooral een fijn resultaat, een nieuwe, efficiënte, aanpak ontworpen.

Deze aanpak zorgt onder meer voor:

> Een scherpere waarneming

> Vermindering van conflict

> Meer helderheid in onderliggende behoeftes en wensen

> Meer creativiteit en energie vrij maken voor het bedenken van vervullende opties

> Meer passie en plezier in het samenwerken

Het allerbelangrijkste voor de zorgverlener zoals de (huis) arts, maar ook voor psychologen en sociaal werkers, is dat in relatief korte tijd de juiste informatie boven water kan komen om de client, patiënt of klant goed verder te helpen. En het liefst voor een lange tijd!

Weet je: Dat heldere communicatie, begrip, het luisteren naar de ander, in de dagelijkse praktijk en hele uitdaging is? Dat wijzen ook de klachten uit. Communicatie staat in de top 3 van meest voorkomende klachten in de zorgverlening.

Er staat er een grote tijds- en gelddruk op de zorg EN is er grote behoefte aan innovatie. En innovatie begint met inleven in de behoeftes van de doelgroep, client, patiënt of klant. Waarvoor dus maar weinig tijd is. Hoe paradoxaal is dat?

Daarom is het van grote waarde empathische luisterskills eigen te maken.

Hoe is dit coachingprogramma opgebouwd?

Het coaching programma is opgebouwd uit 12 modules, en deze kun je in geheel eigen tempo volgen. Je ontvangt elke week 1 module waarin ik met een instructievideo de inhoud uiteen zet.

In het werkboek ga je aan de slag met de theorie. En je ontvangt hierbij ook extra tools die je ondersteuning bieden in de dagelijkse praktijk.

Om nieuwe ervaringen uit te wisselen, ondersteuning te vragen en vragen te stellen kun je terecht in onze besloten facebook groep.

Deelname stelt je in staat om gelijkgestemden te ontmoeten en op de lange termijn van elkaar te leren. Wie weet vormt dit wel het begin van vele nieuwe initiatieven en innovatie! In deze groep wordt er wekelijks een oproep gedaan om je uit te nodigen anderen van feedback te voorzien. In een informele setting kun je een live Q&A bijwonen waarmee alle vragen omtrent het programma worden beantwoord.

Wil je je direct aanmelden?

Klik dan hier!