Training Verbindende Communicatie

Wil je in jouw eigen tijd, vanuit huis of werk over Verbindende Communicatie leren? Wil je beter leren opkomen voor jezelf ? Wil je jouw compassie-volle natuur ontdekken? Of zoek je naar een manier om creatiever in je bedrijf of werk te staan?

 

Met het praktische 4 stappen-model van Verbindende Communicatie doorbreek je blokkades, leer je luisteren naar jouw diepste verlangens, en haal je meer uit prive en zakelijke relaties.

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil proeven van een bijzondere levensfilosofie en wat dit voor het dagelijks leven en werk kan betekenen. 

Herken jij jezelf in het volgende?

Dan is deze cursus voor jou bedoeld!

Wil jij ook meer onderlinge samenwerking met jouw clienten en daarnaast diepere verbinding in je relaties met geliefde, familielid, vriend(in), kind(eren) of collega’s? Volg dan deze online training met talloze voorbeelden van hoe je door zelfzorg meer resultaat uit je (werk)relaties kunt halen!

Jouw Trainer

Hoi, misschien heb je het al gelezen, ik ben Renske en ik ben trainer in Verbindende Communicatie. Graag werk ik met jou samen in deze training! Iets over mezelf: Afgelopen jaren heb ik tientallen mensen succesvol begeleid. Zo kreeg ik terug hoe mensen zich vitaler, creatiever en meer verbonden voelden. Met alle gevolgen van dien.

Deze training kan een eerste stap zijn in het terugbrengen van jouw innerlijke balans, kracht en geluksgevoel

Wat heb je na de cursus geleerd:

Met deze vaardigheden bespaar je tijd, energie en geld! En kan de levensgenieter in jou weer diep ademhalen :).

Wat krijg je

Informatie & Prijs

Heb je nog vragen? Email Renske op vragen@drivetolife.n

Ja, stuur mij alle info!

Wat anderen zeggen

“Hartstikke bedankt dat je op mijn pad kwam en mij in het geweldloos communiceren hebt geïntroduceerd! Ik heb er echt wat aan en het is fantastisch om een conflict met boosheid en frustratie om te kunnen buigen en in verbinding te komen.”

Online GC-cursus

Geertje Otten

Rotterdam

“Zo fijn dat ik me niet meer schuldig hoef te voelen en door kan met echt te gaan staan voor mijn behoefte aan veiligheid en gerespecteerd worden, dank je!”

Online GC-cursus

Anoniem

Nijmegen

“Non-violent communication brengt je terug naar de basis van communicatie, en biedt een kans om te kijken naar de aannames, oordelen en onuitgesproken behoeften die hier soms (onbewust) achter liggen. Het is een schijnbaar eenvoudige methode die niet alleen voordeel voor jezelf als individu biedt, maar voor iedereen met wie je in contact bent. Ik vind het daarom zowel praktisch als inspirerend om hier meer over te leren en het toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb Renske ervaren als een warme persoonlijkheid met humor die vanuit een oprechte liefde voor haar vak werkt. Ze weet dit als vanzelfsprekend op de groep over te brengen. Ik voelde me veilig en gehoord in de oefengroep waarin ik met haar heb mogen werken.”

Online GC-cursus

Lorelinde Verhees

Aanbod

Binnenkort vind je hier info over het nieuwe programma

Agenda

Gratis Webinar

Schrijf je hier in voor de Gratis webinar Easy Empathy + Toolkit en ontvang snel de eerstvolgende startdatum en tijd

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland-licentie