Online Geweldloze Communicatie Cursus

Wil je in jouw eigen tijd, vanuit huis of werk over Geweldloze Communicatie leren? Wil je een conflict oplossen of juist voorkomen en beter leren opkomen voor jezelf in relatie tot een ander? Wil je jouw compassie-volle natuur ontdekken met Geweldloze Communicatie?

Met het praktische 4 stappen-model van Geweldloze Communicatie krijg je grip op conflicten, leer je je mooie behoeftes vervullen en verdiep je de relatie met de ander. Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die wil proeven van een bijzondere levensfilosofie en wat dit voor het dagelijkse leven en werk kan betekenen. 

Herken je jezelf in het volgende?

Dan is deze cursus voor jou bedoeld!

Wil jij ook meer onderlinge samenwerking en diepere verbinding in je relatie met geliefde, familielid, vriend(in), kind(eren) of collega brengen? Volg dan deze online cursus met talloze voorbeelden van hoe je door zelfcompassie leert conflicten om te buigen naar hartelijkheid en verbinding!

Jouw Trainer

Hoi, misschien heb je het al gelezen, ik ben Renske en ik ben trainer in Geweldloze Communicatie. Graag werk ik samen met jou in deze ‘live’ cursus! Iets over mezelf: Afgelopen jaar heb ik tientallen mensen begeleid en ik ben enorm geraakt door de veerkracht en creativiteit van ieder van hen. Met GC leerde ik hoe fantastisch het kan zijn samen te werken in een groep, wanneer ieders mooie behoefte diepgaand wordt gehoord en gezien. Wil jij dat ook ervaren?

Deze cursus kan een eerste stap zijn in het terugbrengen van jouw innerlijke balans, kracht en geluksgevoel.

Voordat ik Geweldloze Communicatie in mijn eigen leven ging toepassen kon ik in (intieme) relaties moeilijk mezelf echt bij mezelf blijven. Zo had ik ook nog een manier van denken en doen geleerd, waardoor ik eerst de ander tegemoet kwam en dan pas mezelf. Met een burn-out als gevolg. En gevoelens van depressie in relaties ontstonden omdat ik dacht dat ik me moest aanpassen aan de ander. Kortom: Ik durfde niet vol voor mijn belangen en waarden op te komen. Omdat ik bang was voor kritiek, oordelen en het verlies van verbinding. Omdat ik thuis en op school had ik niet geleerd hoe contact te onderhouden met mijn gevoelens en behoeftes. Door cursussen in GC te volgen leerde ik dat radicale zelfzorg nr. 1 was en tegelijk een startpunt voor een nieuwe verbinding met de ander en de wereld om me heen. En sinds ik echt vervulling geef aan mijn mooie behoeftes, heb ik geen last meer van overmatige stress, depressieve gevoelens of burn-out. En zijn mijn relaties betekenisvoller geworden. Nog steeds vind ik het de ontdekking van mijn leven dat ik zelfs honderden prachtige behoeftes bleek te hebben – die ieder mens in zich heeft – waarvan ik het bestaan nog niet had durven dromen! 

In vier concrete stappen zet Geweldloze Communicatie een levensverrijkend proces in gang die dit allemaal te bieden heeft. Omdat het je vast en zeker gaat helpen, kan ik niet wachten om deze stappen met je te delen.

Wat heb je na de cursus geleerd:

Dankzij al deze vaardigheden, hou je meer energie en tijd over voor de dingen die je leuk vind om te doen. En kan bijvoorbeeld de levensgenieter in jou weer diep ademhalen :).

Wat krijg je

Informatie & Prijs

Heb je nog vragen? Email Renske op vragen@drivetolife.n

Ja, dat wil ik!

Wat anderen zeggen

“Hartstikke bedankt dat je op mijn pad kwam en mij in het geweldloos communiceren hebt geïntroduceerd! Ik heb er echt wat aan en het is fantastisch om een conflict met boosheid en frustratie om te kunnen buigen en in verbinding te komen.”

Online GC-cursus

Geertje Otten

Rotterdam

“Zo fijn dat ik me niet meer schuldig hoef te voelen en door kan met echt te gaan staan voor mijn behoefte aan veiligheid en gerespecteerd worden, dank je!”

Online GC-cursus

Anoniem

Nijmegen

“Non-violent communication brengt je terug naar de basis van communicatie, en biedt een kans om te kijken naar de aannames, oordelen en onuitgesproken behoeften die hier soms (onbewust) achter liggen. Het is een schijnbaar eenvoudige methode die niet alleen voordeel voor jezelf als individu biedt, maar voor iedereen met wie je in contact bent. Ik vind het daarom zowel praktisch als inspirerend om hier meer over te leren en het toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb Renske ervaren als een warme persoonlijkheid met humor die vanuit een oprechte liefde voor haar vak werkt. Ze weet dit als vanzelfsprekend op de groep over te brengen. Ik voelde me veilig en gehoord in de oefengroep waarin ik met haar heb mogen werken.”

Online GC-cursus

Lorelinde Verhees

Alles Online!

Hoi beste bezoeker, Hoe gaat het met je? Is het

by - drivetolife

Nieuwe cursus & duurzame

Blog Agenda Facebook Linkedin Instagram Welkom Aanbod Basiscursus Geweldloze Communicatie

by - drivetolife

Heb jij vertrouwen in

Blog Agenda Facebook Linkedin Instagram Welkom Aanbod Basiscursus Geweldloze Communicatie

by - drivetolife

Agenda

22 mei t/m 10 juli 2020

Online GC-Basiscursus voor groepen start op vrijdagen 22 mei, van 10 – 12 uur (inloop 9.45). Duur: 8 weken. Laatste vrijdag 10 juli. Schrijf je snel in via vragen@drivetolife.nl

Gratis Online Training

Schrijf je hier in voor de Gratis Online Training ‘Easy Empathy’ + Toolkit en ontvang snel de eerstvolgende startdatum en tijd.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Copyright 2018 © Drive to Life Coaching – Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie

Yves Montandstraat 39 | Lent | Nijmegen | 6663 MD | Nederland | T. +31 6 430 332 21 | E. vragen@drivetolife.nl | Bank NL46TRIO0212478389


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland-licentie